Minoa.info forum

Kreeta.info (Finnish) => Matkakohteena Kreeta -lehti => Topic started by: Mika on February 20, 2011, 10:15:57 AM

Title: Helmikuun Matkakohteena Kreeta -lehti
Post by: Mika on February 20, 2011, 10:15:57 AM
(http://www.kreeta.info/images/Kreetalehti/KreetaKansi2_2011W.jpg)

Tästä löytyy Helmikuun lehti .pdf- tiedostona (http://www.kreeta.info/images/Kreetalehti/Kreeta2_2011B.pdf), pääartikkelina tietoa Prevelin palosta ja sen jälkeisistä toimista. Toivomme palautetta lehden sisällöstä teiltä kävijöiltä, ja myös juttuvinkit ja toiveet ovat tervetulleita!
Title: Re: Helmikuun Matkakohteena Kreeta -lehti
Post by: F.Harry Stowe on March 03, 2011, 05:59:30 PM
Tässä maaliskuun lehteä odotellessa (  :-\ ) voisi muutaman sanan kirjoittaa edellisestä lehdestä. Tosin valtaosin se koskee myös aiempia lehtiä.

Ehdottomasti lehden parasta antia on sen hämmästyttävä monipuolisuus. Uutisia ja juttuja on laidasta laitaan ja kaikki niin mukavasti kirjoitettu. Ei ole vielä tylsää hetkeä tullut lehden seurassa ja seuraavaa numeroa aina odottaa kieli pitkällä  -> :P

Mukavaa paikallisväriä tuovat Kreetan omat kirjeenvaihtajat. Todella mielenkiintoista lukea ihan vakiasukkaidenkin juttuja saaren elämästä ja kuulumisista. Helmikuun numeron huimin (ja samalla hieman järkyttäväkin) juttu oli Liisan "Lämmitystä harakoille" -tarina. Eipä olisi kevään, kesän ja syksyn vierailujen perusteella osannut uskoa, kuinka kolkkoa ja kalseaa voikin siellä olla talvikuukausina. Tokihan tuon kosteuden vaikutuksen aina keväisin mökilläkin tuntee ennenkuin vanha hirsitalo on ytimiään myöten kunnolla lämminnyt ja kuivunut talven jäljiltä. Mutta tuntuu se vaan hurjalta, että Kreetallakin joutuu palelemaan  ::)

Ainokainen toive lehden suhteen on, että jatkaisi vain ilmestymistään vaikka "maailman tappiin".