Minoa.info forum

Kreeta.info (Finnish) => Matkakohteena Kreeta -lehti => Topic started by: Juhani on July 02, 2013, 07:39:05 AM

Title: Kreeta -lehden ilmestyminen päättyy
Post by: Juhani on July 02, 2013, 07:39:05 AM
Viidettä vuotta osana Kreeta.info -sivustoa ollut Kreeta -lehden ilmestyminen päättyy.

Pientä haikeutta tuntien päätämme tämän suuren työmäärän vaatineen ja pienellä henkilöstöllä kootun lehden. Se oli aloittaessaan hyvin suosittu, mutta kehitys vei lehden lukijakuntaa yhä enemmän sivuston lukijoiksi vaikka lehti parani sekä visuaalisesti että sisällöllisesti vuosien myötä. Myöskään julkisempi ja maksullinen esiintyminen ei tuonut mitään myönteistä uutta.

Vaikka lehden ilmestyminen loppuu, varsinaisen websivuston suosion kasvuun vastataan nyt entistä enemmän sivuston sisältöä voimakkaammin kehittämällä.
Vanhat lehdet jäävät arkistoon kaikkien luettavaksi.

Kiitämme kaikkia avustajiamme vuosien mittaan tehdystä työstä, sekä lehden lukijoita, jotka -niin luulen- kulkevat edelleen kanssamme sivuston sadoilla sivuilla.

Kreeta.info

Juhani


 
Title: Re: Kreeta -lehden ilmestyminen päättyy
Post by: Zaxari on July 02, 2013, 07:58:17 AM
On se suru tää Jussin ilmoitus, mutta täytyy ymmärtää myös häntä, sillä viisivuotta lehden tekoa kuukusittain tuntuu jo täydeltä työltä. Oli kyllä ikävä, että lehteä ei saatu julkaistua maksullisenna ??? Toivottavasti toimit edelleen Kreeta sivustolla "tietotoimistona" sillä olisi suuri menetys jos luopuisit myös tästä kaikkia matkaajia kiinnostavasta sivustosta. Toivottelen sinulle lämpimiä päiviä sielä Kreetalla. Lehteä tulee ikävä :'(
Title: Re: Kreeta -lehden ilmestyminen päättyy
Post by: F.Harry Stowe on July 02, 2013, 09:23:06 AM
Todella ikävä uutinen, mutta työmäärän ja aikataulun huomioiden täysin ymmärrettävä päätös. Kaiholla jään odottelemaan, että lehden vakikirjoittelijat voisivat kaikki pitää jatkossa omaa blogia kreeta.infossa. Niin monia mukavia tarinoita kuvineen on tässä vajaan viiden vuoden aikana saanut seurata.

Suuret kiitokset Sinulle Juhani sekä kaikille "kirjeenvaihtajille" nautinniolllisista lukuelämyksistä sekä arvokkaista tiedonmurusista vuosien varrelta. Uutta lehteä on aina kuun vaihtuessa odotettu hartaudella, mutta nyt se sitten valitettavasti on ohi  :'(
Title: Re: Kreeta -lehden ilmestyminen päättyy
Post by: podilato on July 02, 2013, 09:32:00 AM
Tämä on ihmetellyt usein että mistä teillä riittää virtaa sivuston ylläpitämiseen päivityksineen, lehden toimittamiseen uusine juttuineen kuukausittain ja kaikki tämä oman työn ohessa?
Lehden lopettaminen tuntuu varmasti haikealta mutta toisaalta se on ehkä kuitenkin pieni helpotus, nyt jää enemmän aikaa sivuston ylläpitoon koska se on käsittääkseni kuitenkin se pääasia.
Kiitos hyvästä lehdestä, kaikkea hyvää jatkossakin ja tuokoon tulevaisuus tullessaan useita mukavia Kreetan reissuja uusine mielenkiintoisine kohteineen ja tuttavuuksineen!