Nyt on testattu. Ihan oikean saganaki-juuston löytäminen Tampereen seudultakaan ei ollut helppoa. Enkä ole ihan vakuuttunut, että se lopulta ihan sitä oikeaa olikaan, vaikka paketin päällä lukikin "Saganaki".
No, joka tapauksessa. Pyörittelin juuston siivut ensin vehnäjauhossa. Puolikarkeissa. Sen jälkeen rikoin laakealle lautasella kananmunan. Pyörittelin juuston sen jälkeen siinä ja vielä sen jälkeen korppujauhon ja mustapippurin sekoituksessa. Sitten pannulle tilkka oliviiöljyä. Öljy kuumaksi ja juustot siihen. Paistoin molemmin puolin mukavan ruskeaksi ja sitten kansi päälle. Kun juusto sulaa sopivasti, sisältä pehmeäksi, mutta ei vielä tursua sivuilta ulos, on se valmista. Juusto lautaselle, sitruunan mehua päälle ja ääntä kohti!