Minoa.info

In Finnish

Author Topic: Alennusta vuokrauksista  (Read 2601 times)

Offline Juhani

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 429
    • View Profile
Alennusta vuokrauksista
« on: June 01, 2016, 09:38:31 PM »
Kreeta.infon lukijat saavat tulevana syksynä autojen, skoottereiden, moottoripyörien, mönkijöiden ja polkupyörien vuokraushinnoista alennuksen -30%. Alennus koskee syys- ja lokakuun aikana vuokrattavia ajoneuvoja.
Mainitse vuokratarjousta kysyessäsi "Kreeta.info -30%".

Voit vuokrata siis jo etukäteen autoin reilulla alennuksella.

Vuokraamon sivuille pääset tästä linkistä: http://www.automotosport.com.gr/
« Last Edit: July 05, 2016, 09:22:08 PM by Juhani »

Offline Henri

  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Alennusta vuokrauksista
« Reply #1 on: August 20, 2017, 02:22:39 PM »
Terve,

Täytyy nyt kertoa kyseisestä firmasta kahden eri kesän aikana tulleista kokemuksista, eikä niin positiivisista!

Viime vuoden kesällä(2016) vuokrasin auton kyseiseltä firmalta koska tämän sivun kautta saadulla alella oli huomattavan edullinen, no vuokraus sovittiin ja lentotiedot saapumisaikoineen vaihdettiin koska otimme auton käyttöön suoraan kentältä. Lentomme saapui aikataulun mukaisesti ja laukut saatuamme siirryttiin toiselle puolelle etsimään vuokrafirman yhteyshenkilöä, no ketään kys. firman edustajaa ei paikalla näkynyt, aikamme odoteltuamme soitin saatuun nro josta setä vastasi että tyttö on kohta siellä, no kohta tarkoitti tässä tapauksessa 1h15min odottelua jonka suoritimme yhdessä norjalaisperheen kanssa joiden kone oli laskeutunut n.10min ennen omaa konettamme.

Naisen lopulta saavuttua siirryimme ulos täyttämään papereita(näitähän ei tietenkään voi valmiiksi täyttää, vaikka kuskin tiedot on kysytty s.postissa). Annoimme norjalaisperheen hoitaa asiansa ennen meitä kun heidän lapset alkoivat jo hieman tylsistyä. Lopulta pääsimme itse asiaan ja täytimme paperit ja muut sekä lähdimme ajoon kohti hotellia, jo paikalla ollessamme huomasin että kytkin autossa on todella jäykkä ja piteli melkoista mekkalaa käytettäessä, no mietin josko se siitä tokenisi matkalla hotelliin, no ei toennut. Pääsimme hotelliin ja huoneen saatuamme soitin päivystysnroon jotta automme kytkin on rikki eikä kyseisellä autolla voinut kuvitella ajaa 2viikkoa pitkin vuoristoteitä. Setä sanoi että korjaaja tulee parin tunnin sisään ja tulikin jolloin totesi että rikki on eikä korjausta voisi kovin nopeasti suorittaa, no korjaaja soitti päivystäjälle joka ehdotti uuden auton tuomista ensimmäisen päivän aikana mutta auto olisi automaatti josta joutuisin maksamaan lisää 8€/pvä, mielessäni mietin miksi minun pitäisi maksaa lisää jos heidän autonsa on rikki eikä muita manuaaleja ole vapaana, suostuin kuitenkin tuohon koska en jaksanut alkaa lomaani pilaamaan riitelyllä.

Tilalle saatu automaatti pelasikin koko loman ajan hyvin eikä siitä sen enempää.

Sitten tämän vuoden(2017) kokemuksiin.

Päätin siis antaa samalle firmalle uuden mahdollisuuden edellisvuoden pienistä virheistä välittämättä, no otimme taas auton suoraan kentälle ja tällä kertaa firman edustaja(mies) olikin sovitusti vastassa, minä jo ajattelin että nyt on skarpattu! Siirryimme nopsaan autolle ja kävimme normi proseduurit läpi ja pääsin rattiin, olin siis tottakai vuokrannut auton ilmastoinnilla ja autossa(renault clio) sellainen olikin mutta sen toimimattomuus kreetan lämpötilassa tuli nopeasti ilmi.

Hotelliin päästyämme soitin taas päivystysnroon ja sama vuoden takainen setä vastasi, no esitin asiani ja setämies lupasi hoitaa homman nopeaan(2 päivän sisään, tulopvä oli siis to) ja toimittaa hotellille auton jossa ilmastointi toimisi. Odoteltuamme sunnuntaihin asti jolloin autostamme hajosi lisäksi pelkääjän puolen sähköinenikkunanostin päätin soittaa uudestaan sedälle tiedustellakseni miten hän käsittää määritelmän 2päivää(oli kulunut 4pvää) ja mikä on uuden automme tila, no setämies oli asian unohtanut ja lupasi hoitaa sen pikemmiten ja soittaa illasta mihin aikaan aamulla autot vaihdettaisiin, setä myös lupasi että saisin automaatin tällä kertaa ilman lisämaksua, mainitsin myös ikkunasta. No illalla kun soittoa ei kuulunutkaan soitin jälleen itse mikä on meininki ja setämies sanoi että soittaa heti aamulla kun saa auton meille, no voitte arvata kuuluiko soittoa taaskaan, no ei kuulunut! Sama toistui parina peräkkäisenä päivänä, aina luvattiin soittaa kun korvaava auto on saatavilla, koskaan ei soitettu vaan minä soitin heille aina kysyäkseni tilannetta!

Ajelimme sitten ilmastoimattomalla autolla 8päivää kreetan lämpötiloissa, hauskaa joo! ;) Lisäksi tuon ilmastoimattomuuden lisäksi auton vasen etuikkuna oli pysyvästi auki, no ehkä setämies ajatteli toisen vian korjaavan ensimmäisen ;D

Keskiviikkona soitimme taas sedälle ja sanoimme että tarvitsemme huomenna(to) viimeistään uuden auton koska olimme lähdössä pariksi päiväksi/yöksi elafonisiin, setä lupasi taas illalla soittaa ei soittanut joten taas itse soitin ja setämies lupasi tuoda auton 8.30 seuraavana aamuna hotellin pihaan, no muutaman petetyn lupauksen jälkeen usko ei ollut kovin vahva setämiehen lupauksiin joten otin asian puheeksi hotellinomistajan tyttären kanssa joka lupasi vielä soittaa sedälle ja varmistaa että auto olisi todella viimeinkin tulossa. Kreikan kielen taitoni loppuivat puhelun alkaessa lyhyeen kun tytär ilmeisen jämäkästi kysyi "mitä helvettiä oikein teette" ;D, lopputulema oli että seuraavana aamuna mies oli pihalla sovittuna aikana uuden auton kera, jee eihän se kauaa vienyt ;)

Hieman vajaan toisen lomaviikon saimme siis ajella maksamallamme ilmastoinnin omaavalla autolla jossa ikkunatkin nousivat ja laskivat, hienoa siis ;D

No tiistaina ennen torstaista kotiinlähtöä laitoin sedälle sähköpostia asian tiimoilta ja kysyin että meidän olisi hyvä jutella maksun jonkinasteisesta hyvityksestä, voitte arvata onko sähköpostiini vieläkään tullut mitään, no ei ole ja nyt eletään kuitenkin jo samanviikon sunnuntaita, eihän yrityksen sähköpostia nyt kukaan katso 5 päivään. Osoitekin oli sama johon aikanaan varauskyselyä laitoin ja kas kummaa vastauskin tuli silloin samanpäivän aikana ;D

Auton palautus heillä hoituu jonkinlaiseen monen eri firman palautuspisteeseen kentän vieressä, joten kyseisen firman väkeä en nähnyt kentälläkään jotta olisin voinut f2f kysellä asiaa >:(

No voitte arvata meneekö varauskyselyitä meiltä sedälle tulevaisuudessa ;D ;D

Aika monta no-sanaa tuli ;D no alle laitan vielä muutaman ;D

Kyseisen firman autot olivat molempina vuosina myös uskomattoman likaiset ja joo tiedän että kreetalla tuulee kovaa ja "hiekkamyrskyt" on normia melkein joka päivä mutta autot näyttivät niin sisältä kuin ulkoakin ettei niille ole pariin kk tehty mitään ???

Ja voitte varmaan arvata oliko pissapojansäiliössä yhtään vettä ;D

Huoh, tulikohan siinä nyt kaikki ;D

Tässä alla muutama muu vuokraamo josta olen oikeasti saanut hyvää palvelua :)

Enterprise, agia marina

Avis, toimisto agia marinan ja plataniaksen välissä


Molemmissa autot puhtaita ja ne toimivat sekä palvelu moitteetonta :)